Добродојдовте на Сајтот за Вечниот Храм - ПЛАОШНИК

Храмот на Св. Климент и Пантелејмон

За целосно уживање во содржините кои ви ги нуди сајтот потребно е

да имате инсталирано FLASH PLAYER 8.

Ако веќе го имате инсталирано истиот слободно продолжете.