СВ. ТЕОДОР ТИРОН И СВ. ТЕОДОР СТРАТИЛАТ 1750 г.

работилница на зографите Константин и Атанас од Корча
црква Св. Димитрија, Битола
дрво, темпера

Previous Home Next