Почетна
Струга, градот на поезијата
Златен венец
Галерија
Историјат
Авторизација
 

Златен венец, највисокото признание

 

 

 

 

 

 

 
Златен венец 2006
Златен венец 2006
Овогодинешниот добитник на наградата Златен венец...

 

 

 

 

 

 

 

 

©2005-2006 Институт за информатика