Почетна
Струга, градот на поезијата
Златен венец
Галерија
Фото галерија
Видео галерија
Историјат
Авторизација
 

Фото и видео галерија на Струшките вечери на поезијата

 

 

 

Дел од електронската ФОТО и ВИДЕО галерија на градот Струга и Струшките вечери на поезијата.

 

 
Златен венец 2006
Златен венец 2006
Овогодинешниот добитник на наградата Златен венец...

 

 

 

 

 

 

 

 

©2005-2006 Институт за информатика