Почетна
Струга, градот на поезијата
Златен венец
Галерија
Историјат
Авторизација
 

Авторизација

 

 

Оваа веб страна е проект по предметот Мултимедија на Институтот за Информатика при Природно-Математичкиот факултет-Скопје во учебната 2005/2006 год.

 

Голема Благодарност до институцијата

Струшки вечери на поезијата,

посебно до господинот Зоран Анчевски, претседател на управниот одбор,

кои овозможија пристап до материјалите што се искористени при изработката на оваа веб страна.

 

 

 

 

Институт за Информатика

 

Центар за дигитизација на културно наследство

на Република Македонија

 

 

 

 

Ментор: проф.др Смиле Марковски

Асистент: мр. Гоце Арменски

 

Изработиле:

Попоски Давор

Мицкоски Марјан

 

 

 

 

 

 
Златен венец 2006
Златен венец 2006
Овогодинешниот добитник на наградата Златен венец...

 

 

 

 

 

 

 

 

©2005-2006 Институт за информатика