15-15
Рачно изработени златни прстени
DSCI0052_JPG
Стаклени предмети
DSCI0057_JPG
Бронзен и метален накит од античко време
DSCI0058_JPG
Староградски охридски рачно изработен нкит со голема вредност
DSCI0059_JPG
Бронзен и метален накит од античко време