Отвори мени
Назад кон почетокот
Испрати порака

На сликата лево се скицирани сите 8 простории во музејот. Со позиционирање на глувчето се добива соодветната просторија, а со кликање на истата се добива повеќе информации за неа.

Напомена: Имате два начина на навигација низ страната на музејот и тоа преку мапата или преку горното мени.