НАСЛОВНА
ЗА КАВАДАРЦИ
ЦРКВИ
Манастири
Пештерни цркви
АРХЕОЛОШКИ НАОЃАЛИШТА
МУЗЕЈ
Лапидариум
Етно. Предмети
Народни носии
Метал-накит
Керамика
СПОМЕНИЦИ

Музеј>>Метал-накит>>Галерија 1
<претходна | 1 2 3 4 5 | следна>
кликнете на малите сликички за голема слика и детали
Период:
Локација:
Опис:
Димензии:
Види и:
Copyright© 2006, Институт за Информатика, Скопје. Сите права задржани.