Подводна археологија
Дигитален приказ на локалитети од праисторијата, градови чии остатоци сега се покриени под водите на Охридското езеро.
Address:
Архимедова 5, П.Фах 162
1000, Скопје,
Р. Македонија
Tel & fax:
+389 2 3249 750
+389 2 3162 078
ПРОЕКТИ
Клик на мапата за пребарување по регион
Ресен Битола Кавадарци Гевгелија Валандово Струмица Неготино Прилеп Крушево Демир Хисар Охрид Струга Дебар Кичево Радовиш Берово Штип Виница Делчево Кочани Пробиштип Свети Николе Велес М.Брод Гостивар Тетово Кратово Крива Паланка Куманово Скопје
Берово
Web страна за националното и културно богатство на градот Берово...
Информации за градот Берово
Во најисточниот дел на Република Македонија во горното сливно подрачје на реката Брегалница, сместена е убавата и богата со шуми Малешевска котлина. Таа од сите страни е оградена со планини...
1
Претходно Следно
2006-2009 © Центар за дигитизација на националното наследство. Овој материјал не смее да се издава,
емитува, препишува и повторно дистрибуира во било која форма освен со претходна дозвола