Црква Св.Јован Опсечен
Црква Св.Јован Опсечен е надалеку прочуена по лековитите води и исцелителските молитиви на Злате, дворот со илјадници цвеќиња и со богатиот етно-музеј, создаден од него...
Адреса:
Архимедова 5, П.Фах 162
1000, Скопје,
Р. Македонија
Тел и факс:
+389 2 3249 750
+389 2 3162 078
ПРОЕКТИ
Клик на мапата за пребарување по регион
Ресен Битола Кавадарци Гевгелија Валандово Струмица Неготино Прилеп Крушево Демир Хисар Охрид Струга Дебар Кичево Радовиш Берово Штип Виница Делчево Кочани Пробиштип Свети Николе Велес М.Брод Гостивар Тетово Кратово Крива Паланка Куманово Скопје
Ресен
Ресен е лоциран во југозападниот дел на Македонија. Има околу 10.000 жители, а со неговта...
Убавините на Преспанско
Во Преспанската котлина се наоѓаат Големото и Малото Преспанско езеро. Малото Преспанско езеро и припаѓа...
1
Претходно Следно
2006-2009 © Центар за дигитизација на националното наследство. Овој материјал не смее да се издава,
емитува, препишува и повторно дистрибуира во било која форма освен со претходна дозвола