Животот и делото на познатиот...
Кочо Рацин, поет и револуционер, без сомнение еден од најмаркантните личности во Македонија меѓу двете светски војни, кој секогаш бил во огнот на секојдневните судири...
Адреса:
Архимедова 5, П.Фах 162
1000, Скопје,
Р. Македонија
Тел и факс:
+389 2 3249 750
+389 2 3162 078
КОМЕНТАРИ

31.10.2010
za isar marvinci najbogatiot lokalitet vo makedonija koga ke ima. mozam da pomognam
igor
24.2.2010
Многу убав сајт на кој можи да се видат македонските убавини. И ние кои не сме во Македонија да можи барем да ги гледаме.
Џон
7.12.2009
nesto dolgo ocekuvano za nas sekoja cest za proektot
nikola
16.11.2009
Odlicen nacin da se pokazat ubavinite na Makedonija. Bravo za idejata
Koce
5.11.2009
Честитики за порталов. :)
Косте
26.10.2009
Фантастичен портал, многу добро сработен!
Ana
1
Претходно Следно
Внеси коментар
2006-2009 © Центар за дигитизација на националното наследство. Овој материјал не смее да се издава,
емитува, препишува и повторно дистрибуира во било која форма освен со претходна дозвола